Back to top

Μέγκαν

Πρίγκιπας Χάρι: Αμφίβολη η συμμετοχή του στη στέψη - Τι θα κάνει η Μέγκαν

13/04/2023 - 17:34

Το σίριαλ με την παρουσία ή μη του πρίγκιπα Χάρι στην τελετή στέψης του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου Γ, μάλλον φτάνει στο τέλος του, καθώς όπως επιβεβαιώνει το Μπάκιγχαμ, ο Χάρι θα παραστεί στη στέψη, ωστόσο χωρίς την Μέγκαν και τα δύο τους παιδιά.

Η Μέγκαν Μαρκλ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον Άρτσι και την Λίλιμπετ, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο, προκειμένου να δώσει το παρών στην τελετή στέψης του νέου βασιλιά της Αγγλίας Καρόλου.

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι εκπλήρωσε την τελευταία του βασιλική υποχρέωση

16/01/2020 - 15:51

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε σήμερα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το οικογενειακό συμβούλιο κατά το οποίο έλαβε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ να αναζητήσει μαζί με την Αμερικανίδα σύζυγό του Μέγκαν ένα «περισσότερο ανεξάρτητο» από τη βασιλική οικογένεια μέλλον.

Χαμός με το Megxit: Γιατί αποκαλούν υποκριτές τον Χάρι και την Μέγκαν - Ποια προνόμια αφήνουν

09/01/2020 - 16:45

Πυρ και μανία είναι ο βρετανικός Τύπος με την απόφαση των Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Daily Mail», Πιρς Μόργκαν, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Βασίλισσα Ελισάβετ θα πρέπει να διώξει από το Παλάτι τους «εγωπαθείς και αλαζόνες» Μέγκαν και Χάρι προτού διαλύσουν την βρετανική μοναρχία.

Χάρι και Μέγκαν σε περιοδεία στον Ειρηνικό μοιράζουν υποτροφίες

25/10/2018 - 08:22

Το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση ήταν το θέμα της πρώτης ομιλίας της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική περιοδεία που πραγματοποιεί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι στον Ειρηνικό.

Μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Νοτίου Ειρηνικού, η δούκισσα του Σάσεξ υποστήριξε τη μεγαλύτερη πρόσβαση στις ανώτερες σπουδές για τις γυναίκες.

Εγγραφή στο Μέγκαν