Back to top

ΤΙΜΙΑ ΧΕΙΡΑ

Η Τιμία Χείρα του Αγ. Χαραλάμπους στον Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς

17/05/2024 - 14:12

Η Μητρόπολη του Πειραιώς υποδέχθηκε χθες, Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, την άφθαρτη και αδιαλώβητη Χείρα του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, εκ της Ιεράς Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων, στο πλαίσιο των λατρευτικών και εορταστικών εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, με τίτλο «Κωνσταντίνεια 2024». Την Τιμία Χείρα του Αγίου, την οποία κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ.

Λιτανεία Τιμίας Χειρός του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στον Άγιο Θεράποντα Ζωγράφου

15/05/2024 - 13:08

Με τον Μεθέορτο Εσπερινό και την Λιτανεία του αποτμήματος της Τιμίας Χειρός του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα καθώς και της ιεράς εικόνος του Αγίου Θεράποντος μετά του λειψάνου αυτού ολοκληρώθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 ο εορτασμός του Αγίου Θεράποντος στον ομώνυμο ιερό ναό στου Ζωγράφου. Στον Μεθέορτο Εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφ. Επίσκοπος Ταλαντίου κ. Επιφάνιος πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του ιερού ναού π.

Άγιος Σπυρίδωνας: Χιλιάδες πιστοί προσκύνησαν τη δεξιά χείρα του

16/10/2023 - 15:13

Με τη μεγάλη ευλογία της παρουσία της τιμίας χείρός του Αγίου Σπυρίδωνος την οποία κόμισε ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος, τη συμμετοχή στις λατρευτικές εκδηλώσεις του Προκαθημένου της Σερβικής Εκκλησίας κ.κ.

Εγγραφή στο ΤΙΜΙΑ ΧΕΙΡΑ