Back to top

τηλεοπτική σειρά

"Άγιος Παΐσιος. Από τα Φάρασα στον ουρανό": Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της σειράς

23/03/2024 - 00:41

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της ιστορικής- βιογραφικής σειράς “Άγιος Παΐσιος. Από τα Φάρασα στον ουρανό”, παραγωγής του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός. Πρόκειται για τη σειρά της οποία τα επεισόδια του πρώτου κύκλου καθήλωσαν περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης αποσπώντας παράλληλα τις καλύτερες κριτικές.

Σε ασκηταριό στους «Αγιούς» Πωγωνίου τα γυρίσματα της σειράς για τον Παΐσιο (vid)

19/10/2023 - 15:47

Σε ασκηταριό στους «Αγιούς» Πωγωνίου έγιναν γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς για τον όσιο Παΐσιο. Ο άγιος της εποχής μας, ένας απλός μοναχός, με μεγάλη πίστη και ευλάβεια, που αγιοποιήθηκε πριν λίγα χρόνια, είναι μέσα στις καρδιές πολλών ανθρώπων ως ασίγαστη και ακοίμητη και άσβεστη πηγή πνευματικότητας.

Γυρίσματα στο Άγιο Όρος για τη τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος»

30/09/2023 - 11:19

Στην Κόνιτσα συνεχίζονται τα γυρίσματα για την τηλεοπτική παραγωγή «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία θα προβληθεί τον Φεβρουάριο στο Mega και είναι μια παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».

Στις αρχές Οκτωβρίου μάλιστα οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές οι οποίοι είναι αναγκαίοι θα μεταβούν στο Άγιο Όρος ώστε να πραγματοποιηθούν εκεί, ο σκηνές που είναι απαραίτητες για την ζωή του Αγίου στον Άθωνα.

«Άγιος Παϊσιος – από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς

03/07/2023 - 09:48

Από την Κόνιτσα ως το όρος Σινά και από την Σουρωτή ως το Άγιον Όρος θα ταξιδέψουν οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς “Άγιος Παϊσιος – από τα Φάρασα στον Ουρανό” (β κύκλος), για να ζωντανέψουν και πάλι τα πρόσωπα και τις καταστάσεις, γύρω από την ζωή του Αγίου Παϊσίου σε μια παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, το οποίο τα τελευταία χρόνια επιδίδεται και σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές ειδικού περιεχομένου.

Ο ομογενής ηθοποιός Τζον Στάμος θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Freevee»

12/10/2022 - 11:47

Ο Τζον Στάμος (John Stamos) και η Κέιτλιν Τάρβερ (Katelyn Tarver) θα πρωταγωνιστήσουν σε μια προσαρμογή των απομνημονευμάτων της Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson), «Open Book». Το μισάωρο πιλοτικό επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Freevee» κέρδισε τις εντυπώσεις της πλατφόρμας Amazon, η οποία και θα προχωρήσει στην παραγωγή της.

Tσερνόμπιλ: Η τηλεοπτική σειρά μέσα από τα μάτια των επιζώντων της καταστροφής

14/06/2019 - 12:34

Στην τηλεοπτική σειρά «Τσερνόμπιλ» παρουσιάζεται ως ένας από τους άνδρες χάρη στους οποίους απετράπη μια ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή μετά το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα στην Ιστορία. Ο Ολεξέιι Ανανένκο, που σήμερα ζει σε ένα δυάρι στα περίχωρα του Κιέβου, δηλώνει ότι δεν είναι «ήρωας».

Εγγραφή στο τηλεοπτική σειρά