Back to top

New York Times

New York Times: Έτσι θα λειτουργεί η αμερικανική προβλήτα στη Γάζα

28/04/2024 - 17:17

Εκτενές ρεπορτάζ για την αμερικανική προβλήτα στη Γάζα αφιερώνει η New York Times, η οποία ανάμεσα σε άλλα εστιάζει και στον κομβικό ρόλο της Κύπρου ως προς το εγχείρημα παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λεπτομερής ανάλυση των πέντε συνολικά σταδίων της όλης διαδικασίας, ενώ παρατίθενται και γραφικά που επεξηγούν το πως ακριβώς η βοήθεια, θα φτάνει από το λιμάνι της Λάρνακας στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Γάζας.

New York Times: Η CIA έχει 12 μυστικές βάσεις στην Ουκρανία

26/02/2024 - 16:13

Μυστικές στρατιωτικές βάσεις στην Ουκρανία φέρεται να διαθέτει η CIA, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα των New York Times. Οι βάσεις φέρονται να είναι 12, ενώ όπως γράφει η εφημερίδα, ο επικεφαλής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς επισκέφθηκε για 10η φορά από την έναρξη του πολέμου την Ουκρανία, με σκοπό να καθησυχάσει τους φόβους των Ουκρανών ότι θα σταματήσει η στήριξη από τις μυστικές υπηρεσίες, λόγω του γεγονότος ότι

New York Times: Μπορεί η μαστίχα Χίου να θεραπεύσει την ανθρωπότητα;

31/07/2019 - 15:58

Η ευεργετική ιδιότητα της μαστίχας Χίου έχει περάσει τα σύνορα της χώρας. Το προϊόν-έμβλημα της Χίου κέντρισε το ενδιαφέρον του αρθρογράφου Φράνκ Μπρούνι, ο οποίος διερωτάται στους New York Times εάν το αρχαίο ελληνικό φάρμακο μπορεί να θεραπεύσει την ανθρωπότητα.

ΝΥΤ: Από "Κούλης", πρωθυπουργός...

08/07/2019 - 12:53

Στη μεγάλη νίκη που εξασφάλισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και τις προκλήσεις με τις οποίες έχει βρεθεί και θα βρεθεί αντιμέτωπος αναφέρεται δημοσίευμα των «New York Times».

Εγγραφή στο New York Times