Back to top

Τραγικό: Τέσσερις αθώες φάρσες που κατέληξαν σε τραγωδία!

29/08/2018 - 12:08

Οι φάρσες γίνονται όλο και περισσότερες τον τελευταίο καιρό. Είναι ένας τρόπος για να πειράξεις τους φίλους σου και να γελάσεις χωρίς να προσβάλλεις ή να κάνεις κακό. Δεν είναι όμως μόνο διασκεδαστικές στην εκτέλεσή τους αλλά και στην προετοιμασία τους. Προσπαθείς να μην αφήσεις το θύμα να καταλάβει τι έχεις οργανώσει.

Οι περισσότεροι έχουμε δει αθώες φάρσες στο διαδίκτυο και έχουμε γελάσει. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου αλλά και για να πάρεις ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις.

Δυστυχώς όμως κάποιες φάρσες ενώ φαίνονται αθώες έχουν καταλήξει σε τραγωδία.

Έφηβοι καλύπτουν πινακίδα STOP

pinakida stop

Δύο έφηβοι από το Οχάιο έκαναν φάρσες και τις ανέβαζαν στο facebook για να τις δουν όλοι. Τον Αύγουστο του 2011 ανέβασαν την τελευταία τους φάρσα. Αποφάσισαν να καλύψουν μία πινακίδα STOP έτσι ώστε να φαίνεται σχεδόν καθόλου. Οι πινακίδες όμως δεν είναι για να παίζουμε αλλά για να μη γίνονται ατυχήματα.

Εκείνο το απόγευμα, 2 αδερφές με ηλικία 80 και 85 ετών διέσχιζαν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους. Τελικά δεν είδαν την πινακίδα και ένα SUV που ερχόταν χτύπησε το αυτοκίνητό τους. Η 85χρονη πέθανε ακαριαία ενώ η 80χρονη πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο. Ο οδηγός του SUV δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Ο ένας από τους 2 νεαρούς καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση ενώ ο άλλος γλύτωσε λόγω έλλειψης στοιχείων. Δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία ότι βοήθησε στο να καλυφθεί η πινακίδα. Το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο που είχαν εναντίον του ήταν η αγορά της πλαστικής ταινίας που αγόρασε με την οποία καλύφθηκε η πινακίδα. Αυτό όμως δεν αποδεικνύει τίποτα.

Άντρας σκοτώνει τον φίλο του με ψεύτικο όπλο

karampina

Δύο κολλητοί φίλοι αποφάσισαν να μείνουν με μερικούς κοινούς φίλους ένα Σαββατοκύριακο του 2010. Κάποια στιγμή ο ένας αποκοιμήθηκε και ο άλλος αποφάσισε να του κάνει φάρσα. Πήρε ένα όπλο που πίστευε ότι είναι αεροβόλο και για να τον τρομάξει τον πυροβόλησε. Τελικά το αεροβόλο αποδείχθηκε ότι είναι μια κυνηγετική καραμπίνα. Ο θύμα πυροβολήθηκε στο στήθος και πέθανε σε εκείνο το σημείο.

Από ότι φαίνεται όμως το είχε ξανακάνει αφού σε ένα βίντεο ο φίλος του φαίνεται να αιμοραγεί στο πόδι αφού τον είχε πυροβολήσει. Στο βίντεο ακούγεται να γελάει στο παρασκήνιο. Τελικά δέχτηκε 1 χρόνο φυλάκισης και 7 χρόνια με αναστολή. Τουλάχιστον έμαθε το μάθημά του.

Πυροσβέστης πεθαίνει κυνηγώντας βάνδαλους

fortigo eksoxi

Τον Οκτώβριο του 2010 μία παρέα έφηβων στην Αλαμπάμα, αποφάσισαν να τυλίξουν σπίτια με χαρτί τουαλέτας για πλάκα. Αφού τύλιξαν κάποια σπίτια πήγαν στο επόμενο που έμενε ο 34χρονια James Luther McRae, που ήταν πυροσβέστης της περιοχής. Όταν τους είδε πίστευε ότι θα έκανα διάρρηξη στο σπίτι και κάλεσε την αστυνομία. Οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή με το όχημά του.

Ο πυροσβέστης αποφάσισε να τους ακολουθήσει για να πάρει τις πινακίδες τους. Τελικά όμως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αυτοκίνητο αναποδογύρισε. Δυστυχώς δεν φορούσε ζώνη και πετάχτηκε έξω από το όχημα και πέθανε σε εκείνο το σημείο. Τα παιδιά δεν καταδικάστηκαν για φόνο αλλά η πολιτεία αποφάσισε να βάλει ποινή σε όποιον αποφασίσει να τυλίξει σπίτια.

Έφηβος σκοτώθηκε σε φάρσα εκδίκησης

autokinito neoi

Στις 15 Φεβρουαρίου το 2014, 7 έφηβοι φίλοι του πήγαν να δειπνήσουν και να δουν ταινία. Τότε αποφάσισαν να κάνουν φάρσα σε ένα φίλο τους, ο οποίος του είχε κάνει μια φάρσα πρώτος στο Halloween. Έτσι αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του και πέταξαν στο αυτοκίνητο της οικογένειάς του αυγά και μαγιονέζα και το κάλυψαν με χαρτί τουαλέτας και φύλλα δέντρων.

Μόλις τελειώσαν την φάρσα τους πήγαν στο όχημά τους για να φύγουν. Ο πατέρας του φίλου τους όμως κατάλαβε ότι κάποιος ήταν έξω και βγήκε με το όπλο και ξεκίνησε να πυροβολεί. Μία από τις σφαίρες βρήκε 1 από τα 6 παιδιά στο κεφάλι. Ο οδηγός κατάφερε να καλυφθεί πίσω από μία πέτρα και κάλεσε την αστυνομία.

Ο πατέρας τελικά κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού, τρομοκρατική πράξη και 5 επιθέσεις. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι δεν κάλεσε την αστυνομία κατά την διάρκεια του βανδαλισμού, αλλά ούτε αφού άνοιξε πυρ εναντίον τους.