Back to top

Σε λίγο θα μπαίνουν και θα μας βιάζουν μέσα στα σπίτια μας . Διαβάστε την μαρτυρία αγοραπωλησίας ανήλικης στη Χίο

30/12/2017 - 08:03

Αυτά είναι αυτά που μαθαίνουμε ενώ υπάρχουν κι άλλα που μας κρατούν κρυφά, ανταποκριτές και αστυνομία για να μην ξεσηκώνεται λέει το πλήθος εναντίον των μεταναστών. Αφήστε που μας εκβιάζουν με τον αντιρατσιτικό νόμο.

Οι παράνομοι μετανάστες όμως φέρνουν τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας τους στην Ελλάδα, στην οποία έρχονται ανενόχλητοι και πολλές φορές με τη συνοδεία σκαφών του Λ.Σ, διότι φθάνουν κολυμπώντας μέχρι τα χωρικά μας ύδατα και μετά σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες είμαστε υποχρεωμένοι να τους περιθάλψουμε.

Δύο Αλγερινοί «πρόσφυγες» προσπάθησαν να αγοράσουν μια Ελληνίδα ανήλικη προσφέροντάς της χρήματα και σχεδόν την εκβίασαν ότι αν δεν τους ακολουθήσει κάποια στιγμή θα την πάρουν με το ζόρι.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία που βιώνουν τα νησιά κάτω από τη μύτη της αστυνομίας και την κυβερνητική ανοχή. Μιλάμε για τα παιδιά μας δεν μιλάμε για άψυχα αντικείμενα και όμως κανείς δεν αντιδρά στην τρομοκρατία που υφίστανται τα νησιά και οι περιοχές που φιλοξενούν λαθρομετανάστες.

Η ιστορία έχει ως εξής και να τονίσουμε ότι καταγγέλθηκε στην αστυνομία και δεν είναι μια απλή ιστορία πυ κυκοφόρισε.

Η μητέρα της 12χρονης βρέθηκε σε κατάστημα στην πόλη της Χίου.

Βγαίνοντας έξω το μικρό κορίτσι της είπε ότι δυο αλλοδαποί το πλησίασαν κι ο ένας από τους δυο του πρόσφερε χρήματα. «I give you dollars to buy you», ανέφερε στη μητέρα της η μικρή ότι της είπε. Της περιέγραψε μάλιστα τους δυο άνδρες.

Η μητέρα κινήθηκε αμέσως στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, διαπίστωσε όμως απροθυμία ακόμα και στην καταγραφή του!

«Μου έλεγαν να φύγω και να πάω την επόμενη μέρα. Συμβουλεύτηκα αμέσως δικηγόρο και επέμεινα. Η στάση μου τους υποχρέωσε να πάρουν στοιχεία από την κόρη μου και μέσα σε ένα τέταρτο συνέλαβαν δυο άτομα. Το παιδί μου αναγνώρισε τον έναν από τους δύο, αυτός που της έκανε την πρόταση να τη χρηματίσει», δήλωσε η μητέρα, η οποία χρειάστηκε να παραμείνει τέσσερις ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Τον 27χρόνο Αλγερινό ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας και ο οποίος όπως χιλιάδες άλλοι το πιθανότερο είναι να παραμείνει να μόνιμα εδώ, παρά την απόρριψη αιτήματος ασύλου πρόδωσε το μαύρο μπουφάν, η ουλή στο μέτωπο και το μαύρο τσαντάκι που κρατούσε με αποτυπωμένη τη σημαία της Αγγλίας. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα.

Κατά τη μεταφορά του με το περιπολικό ο 27χρόνος «ξεφορτώθηκε» σακούλα με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία έκρυψε κάτω από το πατάκι του αστυνομικού οχήματος.

Η ποσότητα εντοπίστηκε και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας, όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής, παρ' όλο που η παραπομπή για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν γράφηκε στο επίσημο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.

Με εντολή Εισαγγελέως ορίστηκε τακτική δικάσιμος και ο 27χρόνος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο συνελήφθη εκ νέου από την Αστυνομία και κρατείται στο κρατητήριο για απέλαση, καθώς έχει λάβει και δεύτερη απορριπτική απόφαση στο αίτημα ασύλου που έχει υποβάλει, παρόλα αυτά συνέχιζε να βολτάρει ανενόχλητος στη Χίο.

Βέβαια το πότε και εάν γίνει η απέλαση είναι ζητούμενο με πιθανότερο αυτή να μην γίνει ποτέ.

Έτσι προστατεύει το ελληνικό κράτος τους πολίτες του οι οποίοι έχουν γίνει έρμαια των αλλοδαπών που κυκοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους έχοντας την άνεση να βιάσουν, να σκοτώσουν , να απαγάγουν.