Back to top

Φρίκη στα Πετράλωνα: Έβαζαν τα παιδιά γυμνά στη μπανιέρα και...

05/11/2022 - 16:34

Ο συγγραφέας Χρίστος Κρεμνιώτης είναι ο άνθρωπος που μίλησε για την υπόθεση στα Πετράλωνα, με τα τρία παιδιά μιας οικογένειας, τα οποία κατήγγειλαν ότι βιάζονταν από τον πατέρα τους, τους συγγενείς τους και κάποιους φίλους τους. 

Ο Χρίστος Κρεμνιώτης μίλησε επώνυμα στο MEGA, δίνοντας τις απόψεις τους για όσα ακούγονται σχετικά με τη σχέση του με τον 17χρονο γιο της οικογένειας. «Το ότι βγαίνω με το όνομά μου οφείλεται στο γεγονός ότι μιλώ καθημερινά με τα παιδιά. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι όταν αισθάνομαι να βγω με το όνομά μου, να βγω. Είμαι εδώ και έχω δίπλα μου όλη την δικογραφία. Ξεκινώντας από την κατάθεση που ακούστηκε, ο πατέρας τρεις μήνες αφού ξεκίνησα τα μαθήματα, έφυγε μόνος του από το σπίτι.

Ζητούσα διαρκώς να του μιλήσω για τη μαθησιακή κατάσταση του γιου του και πότε αυτός και πότε η μητέρα απέφευγαν να τους συναντήσω. Τον είχα δει μόνο μία φορά, όταν έκανα μάθημα στον γιο και το μικρό κορίτσι ήθελε να μείνει μαζί μου και όχι να πάει στο διπλανό δωμάτιο μαζί του. Ήρθε να το πάρει την ώρα του μαθήματος με τα εσώρουχα», ανέφερε αρχικά ο Χρίστος Κρεμνιώτης.

«Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2017. Επειδή ακούγεται ότι ο γιος περνούσε χρόνο μαζί μου, και τα τρία παιδιά έκαναν δραστηριότητες μαζί μου. Από όταν μπήκα μέσα τα δύο μικρότερα παιδιά δεν ήθελαν να φύγω εάν πρώτα δεν τα κοίμιζα, και αυτό δεν σημαίνει ότι ξαπλώναμε στο ίδιο κρεβάτι, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του πατέρα, και κάποιοι δημοσιογράφοι. Τα παιδιά ένιωθαν ασφάλεια με εμένα και μια φίλη. Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι και μυρίζει κόπρανα και ούρα, δεν θα κοιτάξεις πότε θα το μάθεις αγγλικά και μαθηματικά. Δεν μπορεί καταρχάς να είναι καλός μαθητής μέσα σε μία τέτοια κατάσταση», συνέχισε ο κ. Κρεμνιώτης.

Υπάρχουν πραγματογνωμοσύνες που αποδεικνύουν την αλήθεια

Για την αδιαφορία των γονιών ο κ. Κρεμνιώτης επισήμανε: «Το παιδί ερχόταν από το 2016 και έμενε μαζί μου. Οταν έλεγα στη μητέρα "να πάρω το παιδί για βόλτα στο Θησείο, εκείνη μου έλεγε "αδιαφορώ για το πού θα πάει!" Αυτή ήταν η συμπεριφορά για τα παιδιά. 

Θα προσθέσω και τα εξής: Δεν είναι τίποτα κατασκευασμένο, όσον αφορά τις φωτογραφίες. Τα έχω δει με τα μάτια μου! Έδεναν το κοριτσι με αλυσίδες. Έβαζαν τα παιδιά στη μπανιέρα γυμνά και τα ανάγκαζαν να κάνουν διάφορα πράγματα. Καμία φωτογραφία δεν είναι κατασκευασμένη! Υπάρχει μία ξεχασμένη φωτογραφία εδώ και 4,5 χρόνια και την έχει στην κατοχή της η μητέρα. Το παιδί εξετάστηκε μπροστά στον πατέρα τον οποίο καταγγέλλει. Υπάρχουν πραγματογνωμοσύνες που αποδεικνύουν την αλήθεια. Μιλούν 3 παιδιά, δεν επιτρέπεται να μην αληθεύουν τα γεγονότα».

Για τη χειραγώγηση που τον κατηγορούν

«Και τα 3 παιδιά καταγγέλλουν τον πατέρα, άρα πώς γίνεται να τους χειραγωγώ; Η απάντηση θα έρθει από την πραγματογνώμονα το 2021. "Είμαι εκείνος που τον έμαθα ότι όσα συνέβαιναν δεν ήταν σωστά" είχε πει ο πατέρας για εμένα τότε. Αυτό έχω να πω! Νιώθω ευθύνη που δεν μίλησα νωρίτερα αυτό μόνο».