Back to top

Ο Άγιος Θεός «κολοβώνει» τις μέρες μας για να περάσει ποιο εύκολα ο πνευματικός «τυφώνας» και να διαλυθεί η Τουρκία

22/10/2018 - 13:30

Ξημερώνει –Νυχτώνει και δεν καταλαβαίνουμε τίποτε, λες και   ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ κολόβωσε τις μέρες για να περάσει ποιο εύκολα η δαιμονική μπόρα των ημερών μας .

Το σχόλιο του φίλου μου Πέτρου  δίνει από μόνο του το στίγμα της καθημερινής βιωτής- παράκρουσης.

« Έχουμε καταντήσει πρωταθλητές στα χειρότερα…!!!! Για μετάνοια… Ούτε λόγος…!!! Είμαστε στο χείλος του γκρεμού και αντί να κάνουμε μεταβολή και να ξαναψάξουμε για τις ρίζες μας, ακούμε τους …πολιτικούς, που με στόμφο μας προτρέπουν να κάνουμε ένα βήμα «μπροστά”…!!!!! Μα ας ξυπνήσουμε επιτέλους…!!!! Δεν είναι όνειρο…!!!! Ένα βήμα μπρος στο χείλος του γκρεμού, δεν είναι πρόοδος… Είναι θάνατος…!!!!»

Η νέα πολιορκία του ¨Μεσολογγίου¨ από τους τοκογλύφους και νεοθωμανούς είναι γεγονός που κλείνει τον ιστορικό της κύκλο και μαζί με αυτή  η  πλάνη και ο δόλος θα μας αναγκάσουν όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων  να αποφασίσουμε αν θα μείνουμε μέσα στην πολιορκημένη ¨μεταπολίτευση ¨για να καταλήξουμε να ¨τρώμε ποντίκια και γάτες¨ ή θα βγούμε έξω στο πνευματικό ξέφωτο του ιστορικού πεπρωμένου μας;

Οι Τοκογλύφοι –δανειστές και οι νεοθωμανοί έγιναν το ίδιο δαιμονικό συνονθύλευμα στις ημέρες μας και φυσικά πάντα ιστορικά ανταμώνανε.

« Οι δείκτες των προκλητικών στρατιωτικών κινήσεων των Τούρκων τους τελευταίους δύο μήνες έχουν «κοκκινίσει», ενδεικτικό του ότι οι νέο-οθωμανοί «κάτι μαγειρεύουν» εδώ και καιρό αναμένοντας απλά την καλύτερη ευκαιρία, που θα ήταν ίσως μια πολιτική «ανωμαλία» στην Ελλάδα, που όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της Τρόικας» (pentapostagma.gr – 22 Αυγούστου 2017)

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ= ΜΠΙΖΝΑ + ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ+ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ= ΟΛΕΘΡΟΣ

Για τον λόγο αυτό τα πάντα όλα είναι ρευστά και τα συμπεράσματα απατηλά.

Η πρόσκαιρη μπίζνα Πούτιν-Ερντογάν έδωσε σε κάποιους αναλυτές και ιστοσελίδες την βεβαιότητα ότι οι προφητείες των ΑΓΙΩΝ μας αναβάλλονται επ αόριστο.

Η πνευματοκίνητη προφητεία δεν εξουθενώνεται διότι ο αρχηγός και ο τελειωτής της ανθρώπινης ιστορίας είναι ο ίδιος ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.

Ο ΘΕΟΣ δεν κάνει γεωπολιτική, απλώς γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ πάλι για την Μικρά Ασία.

Μετά από λίγες μέρες σαν σήμερα  ξεκίνησε η ιστορία της Μικρασιατική καταστροφής,

¨ΣΜΥΡΝΗ 27 Αυγούστου 1922: Αίμα θάνατος και φρίκη “γέννησαν” την κεμαλική Τουρκία

« Στις 27 Αυγούστου 1922 οι Τούρκοι μπαίνουν στην Σμύρνη.Το τι ακολούθησε το περιγράφουν με τις εξαιρετικές τους πένες τρεις συγγραφείς -δύο ξένοι και η Διδώ Σωτηρίου- κι ένας διπλωμάτης.Το “Παρίσι της Μέσης Ανατολής” καταστράφηκε από τις ορδές των βαρβάρων του Κεμάλ…Η κεμαλική τουρκική δημοκρατία “γεννιόταν” με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε να “γεννηθεί”: με φρίκη και αίμα. Κι όπως γεννήθηκε έτσι συνεχίζει να πορεύεται στην περιοχή. Είτε με κεμαλιστές,είτε με ισλαμιστές…»  (Π. Καρβουνόπουλος 27/08/2016)

Που θα τελειώσει αυτή η ΙΣΤΟΡΙΑ;

Και πάμε δια των πνευματοφόρων Πατέρων μας στην εξέλιξη των γεγονότων που θα συντελεστούν στην Ορθόδοξη Ρωμαίικη Μικρασιατική ΓΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΔΕΙ Και ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ

Το παρακάτω βίντεο που εν μέρει απομαγνητοφωνήσαμε δίνει το ΣΤΙΓΜΑ:

« -Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;¨
¨- Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.»  ( εννοεί από την Πολεμική λαίλαπα)
Ο Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής (1888-1970)

Δηλ. είναι σαν να μας λέει ο Γέροντας Αμφιλόχιος  ότι ο Μικρασιατικός Ελληνισμός γνώρισε την προσφυγιά για να σωθεί το πνευματικό προζύμι με τους Έλληνες Μικρασιάτες- Πόντιους και Καππαδόκες πρόσφυγες  που τελικά θα βοηθήσει να φουσκώσει το Πρόσφορο της ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ της κατά άλλα και πολιτισμικής  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στην Οικουμένη στις μέρες μας μετά την  διαφαινόμενη και επερχόμενη ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Ο Άγιος Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής, πνευματικό τέκνο του Αγίου Νεκταρίου, είναι μία από τις μεγαλύτερες πνευματικές μορφές του 20ού αιώνα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ζηλανδίας Αμφιλόχιος Τσούκος ο οποίος ήταν πνευματικό τέκνο του Αγίου Γέροντος Αμφιλοχίου Μακρή έχει καταθέσει από τον Οκτώβριο του 2014 συγκλονιστικές προρρήσεις του Γέροντα Αμφιλόχιου που συνάδουν με αυτά τα αποκαλυπτικά που ζούμε ήδη μετά από ένα χρόνο.

Τις παραθέτουμε :

« – Πολύ τον έθλιβε όταν αντίκριζε τα βουνά της Μικράς Ασίας και ήξερε ότι οι ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΕΣ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ήτανε σβησμένες η Έφεσος, η Σμύρνη, η Πέργαμος , τα Θυάτειρα , οι Σάρδεις , η Φιλαδέλφεια, η Λαοδίκεια και ότι η μόνη αναμμένη Λυχνία ήτανε η Λυχνία της Αποκαλύψεως ( στην Πάτμο)

ΕΛΕΓΕ

–  Να σας αξιώσει ο ΘΕΟΣ να πάρετε το ΦΩΣ από την αναμμένη Λυχνία της Αποκαλύψεως ( στην Πάτμο) να το μεταφέρετε για να ανάψετε τις σβησμένες Λυχνίες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ στην Μικρά Ασία.

-Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;
– Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.

Φαίνεται ο ΘΕΟΣ του το απεκάλυψε αυτό γιατί είχε την μεγάλη αγωνία για αυτό το θέμα και  του φανέρωσε ότι εκεί θα γίνει μεγάλο κακό …

Ίσως ο ΘΕΟΣ θα τους τιμωρήσει( τους τούρκους) εφ όσον μέχρι σήμερα μένουν αμετανόητοι.

Μια άλλη φορά πάλι είπε τις μοναχές και έκαναν μια τούρτα και εκεί εζωγράφισαν την Μικρά Ασία και έβαλαν τα ονόματα των ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΩΝ στα παράλια της Μικράς Ασίας.. νομίζω ήτανε και η Πάτμος… μας επαναλάμβανε αυτά τα λόγια… που θα πέρναμε το ΦΩΣ από την Λυχνία της Πάτμου την αναμμένη να το μεταφέρουμε στις σβησμένες Λυχνίες της Μικράς Ασίας.

-Έχουμε ένα ανεξόφλητο χρέος πρώτα προς τους κρυπτοχριστιανούς απέναντι οι οποίοι περιμένουν μέχρι τώρα κάτι από εμάς και δεύτερο στον τουρκικό λαό ο οποίος στο σύνολο του μάλλον περίπου κατά το 50% είναι Έλληνες εξισλαμισθέντες.

– Μέσα στις φλέβες τους τρέχει αίμα Ελληνικό και Χριστιανικό.

Ιεραποστολές να γίνουν από τα μοναστήρια των Δωδεκανήσων προς αυτούς.

Θα γίνει όμως το ΜΕΓΑΛΟ αυτό ΚΑΚΟ που λέει ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ να πέσει το 1/3 των τούρκων στον πόλεμο , το άλλο να πάει στην κόκκινη μηλιά και το τρίτον να γίνουν Χριστιανοί…οπότε τότε πρέπει μα είμαστε έτοιμοι εδώ κοντά για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε καλύτερα. Συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος.»

Προφητεία Αγ. Αμφιλοχίου για τους Τούρκους. Το 50% των Τούρκων………

¨Τίποτε δεν εξηγείται σήμερα με την λογική , μόνο με την υπέρβαση της διορατικότητας των Αγίων Πατέρων μας και φυσικά όποιος πίστεψε- πίστεψε γιατί ο στόχος των δεινών που διερχόμαστε είναι κατ εξοχήν δαιμονικός.
¨ η Ορθοδοξία στην Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί για να μην σηκώσει η Ελλάδα κεφάλι¨
¨ο πονηρός ξέρει το σχέδιο του ΘΕΟΥ εν μέρει και όχι εν όλο για αυτό και μας παρακολουθεί κατά πόδι για να μας συνθλίψει ή να πιστέψουμε ότι μας έχει συνθλίψει¨

¨Το σχέδιο του Θεού δουλεύει χρόνια για την Ελλάδα και τους Έλληνες και ήδη ο Ουρανός πλέον απροκάλυπτα συνωμοτεί για την σωτηρία της Ελλάδος, αρκεί να έχουμε μάτια να βλέπουμε.¨

Με Πίστη Και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας