Back to top

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις των σωματοφυλάκων του Τζόνι Ντεπ

13/06/2018 - 20:49

Αγωγή, κατηγορώντας τον ότι τους υποχρέωνε να εργάζονται περισσότερες ώρες χωρίς να..
πληρώνονται, να συναναστρέφονται με ανθρώπους της νύχτας, κουβαλώντας πολλές φορές όπλα και ναρκωτικά, αλλά και ότι αναγκάζονταν να κάνουν μπέιμπι σίτινγκ στα παιδιά του, κατέθεσαν δύο πρώην σωματοφύλακες του Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Oι Γιουτζίν Αρεόλα και Μιγκουέλ Σάντσεζ κατέθεσαν αγωγή εις βάρος του ηθοποιού χθες (01/05) στην Καλιφόρνια, κάνοντας λόγο για μια «ανυπόφορη» διετία κατά την οποία του πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Οι πρώην σωματοφύλακες καταγγέλλουν ότι κατά το διάστημα Απριλίου 2016-Ιανουαρίου 2018 δεν τους καταβλήθηκαν οι υπερωρίες, δεν τους προσφέρθηκαν γεύματα και ώρες ξεκούρασης για το διάστημα που φρόντιζαν τον Ντεπ και την οικογένειά του, ενώ τους εξανάγκαζε να εργάζονται σε επικίνδυνους για αυτούς συνθήκες, με άφθονα όπλα και ναρκωτικά στον περίγυρό τους.

Επίσης οι πρώην υπάλληλοι του Ντεπ υποστηρίζουν ότι ο 54χρονος τους έβαζε να κάνουν... μπέιμπι σίτινγκ για το ανήλικο παιδί του, ενώ έπρεπε συνεχώς να τον προστατεύουν από την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά.

Στην αγωγή περιλαμβάνονται αποκαλυπτικές λεπτομέρειες μεταξύ των οποίων και ότι οι πρώην σωματοφύλακες κάποτε χρειάστηκε να σκουπίσουν ναρκωτικά από το πρόσωπο του Ντεπ, μέσα σε ένα κλαμπ, προκειμένου να μην το δουν οι υπόλοιποι θαμώνες του.

Η αγωγή, η οποία περιήλθε χθες Τρίτη στην κατοχή της DailyMail.com, περιγράφει πώς ο Σάντσεζ και ο Αρεόλα, ένας 38χρονος βετεράνος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, αρχικά εργάζονταν με κέφι για τον Ντεπ ενώ ήταν υπάλληλοι εταιρείας ιδιωτικής ασφαλείας, την οποία είχε ο ίδιος προσλάβει χρόνια προτού ξεκινήσουν τα προβλήματα.

Ο Αρεόλα ξεκίνησε να εργάζεται για τον Ντεπ το 2007 και μάλιστα συνδέθηκε φιλικά με τη μητέρα του, Μπέτι Σου Πάλμερ, όπως αναφέρεται στην αγωγή.

«Στις αρχές του 2016, άρχισε να παρατηρεί μια τεράστια αλλαγή στον Ντεπ και στην ατμόσφαιρα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ. Ο ηθοποιός άρχισε να κάνει ξαφνικές και δραστικές αλλαγές στο προσωπικό και στους μάνατζέρς του προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά για όλους γύρω του εκτός από τον ίδιο», σύμφωνα πάντα με την αγωγή.

Μεταξύ άλλων, οι δύο πρώην σωματοφύλακες καταγγέλλουν ότι «καλούνταν διαρκώς να κάνουν τους οδηγούς ανάλογα με τα κέφια του Ντεπ και της οικογένειάς του και να οδηγούν οχήματα που μετέφεραν παράνομες ουσίες, όπλα ή ανήλικους...», ενώ τον κατηγορούν ακόμα ότι τους χρησιμοποιούσε σαν οδηγούς και «παιδιά για όλες τις δουλειές», τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο 54χρονος ηθοποιός έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με τους πρώην μάνατζέρς του, κατηγορώντας τους ότι κακοδιαχειρίστηκαν τα 650 εκατομμύρια που έχει βγάλει τα τελευταία 20 χρόνια από τις ταινίες του, με αποτέλεσμα η περιουσία του να έχει κάνει φτερά. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ωστόσο ότι ο μοναδικός υπεύθυνος για την απώλεια των χρημάτων είναι ο ίδιος ο Ντεπ εξαιτίας των εξωφρενικών σπαταλών του.