Back to top

Προσοχή αυτό είναι το προφίλ των τρομοκρατών που ζουν ανάμεσά μας. θέμα iellada

30/12/2017 - 12:08

Το προφίλ των στρατολογημένων στις εξτρεμιστικές οργανώσεις.
Τα μέλη των εξτρεμιστικών οργανώσεων είτε δραστηριοποιούνται σε εμπόλεμη ζώνη είτε σε χώρες με ανακατατάξεις είτε αποστέλλονται σε "εχθρικές" περιοχές(χώρες οι οποίες προσβάλουν την θρησκεία τους, χώρες των οποίων η μεταναστευτική τους πολιτική τους δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα και χώρες οι οποίες με τις αποφάσεις τους και τις δραστηριότητές τους παρεμβαίνουν στρατιωτικά στα εδάφη τους) όπως είναι η Ευρώπη ή η Αμερική.

Γράφει η Μαρία Γιαχνάκη

Δεν είναι ευάλωτοι ούτε εύθραυστοι αντιθέτως είναι αδίστακτοι σε ότι έχει σχέση με την συμπεριφορά αλλόθρησκων απέναντι στα Ιερά Σύμβολά τους.

Έχουν στρατηγική και είναι επαγγελματίες στον τρόπο με τον οποίο κινούνται . Βάζουν στόχους τους οποίους μελετούν καλά όταν βρίσκονται σε πιο συγκροτημένες κοινωνίες. Πριν χτυπήσουν κυκλοφορούν ανάμεσα μας ! Είναι άνθρωποι που ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες με πτυχία και θέσεις κοινωνικές. Οι περισσότεροι στρατολογημένοι ή κι εκπαιδευτές ακόμη που στέλνονται σε χώρες εκτός της περιφέρειας που είναι η βάση τους είναι υπεράνω κάθε υποψίας. Όμως πάντα υπάρχουν και τα μέλη τους τα οποία χρησιμοποιούν όπως ενδεχομένως ήταν οι δράστες του χτυπήματος στο Παρίσι οι οποίοι είχαν βεβαρημένο ποινικό παρελθόν .
Οι περισσότεροι όμως κυκλοφορούν με ευρωπαϊκά διαβατήρια με άνεση να εισχωρούν παντού ! Στην Ελλάδα η οποία αποδεδειγμένα είναι ξέφραγο αμπέλι αν και δεν έχουν κανέναν λόγο να δραστηριοποιηθούν , πάντα όμως για τους περισσότερους είναι ένα πέρασμα το οποίο τους βοηθάει και σε θέματα στρατηγικής και ανεφοδιασμού διαβατηρίων αφού έχουν στηθεί μαγαζάκια πλαστών εγγράφων από τους ομόθρησκούς τους.
Ακόμη και στην Ελλάδα σύμφωνα με πηγές από τις μουσουλμανικές κοινότητες έχουν καταφθάσει υπεράνω υποψίας μέλη των Τζιχαντιστών νόμιμα και όχι με λαθραίο τρόπο. Μέλη τα οποία έχουν κανονικό ευρωπαϊκό διαβατήριο έχουν κάνει σπουδές σε διάσημα πανεπιστήμια και λαμπρή καριέρα πολλές φορές στο μεταπτυχιακό πεδίο. Από την Αγγλία συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό ήρθαν στην Ελλάδα πτυχιούχοι αγγλικών πανεπιστημίων μουσουλμανικής καταγωγής με εξτρεμιστική φιλοσοφία.


"Χτυπούν τους αλλόθρησκους χτυπούν όσους προσβάλουν την θρησκεία τους σκοτώνουν στο όνομα της θρησκείας τους ! Αυτές είναι οι τρεις χαρακτηριστικές φράσεις που χρησιμοποιούν οι αξιωματικοί της αστυνομίας όταν εκπαιδεύουν σε ειδικά τμήματα τους αστυνομικούς για την ενημέρωσή τους για την φυσιογνωμία των μελών των οργανώσεων αυτών.
"Εκπαιδεύονται στα στρατόπεδα της Μέσης ανατολής ! Μέσα σε ευρωπαϊκές πόλεις έχουν αρχηγεία κι έχουν πρόσβαση παντού ! Γνωρίζουν πολύ καλά τον στόχο τους αφού τον έχουν μελετήσει πριν."
Η Γαλλία είναι μια χώρα που έχει πολλάκις αναφερθεί αρνητικά σε θέματα του Ισλάμ ενώ η καλλιτεχνική ματιά και η συγγραφή έχει διασκεδάσει θέματα που αφορούν το Ισλάμ ! Οι φανατικοί Ισλαμιστές δεν καταλαβαίνουν από τέχνη ούτε από "ποιητική αδεία" τονίζουν αξιωματούχοι που ασχολούνται κυρίως με την δραστηριότητα και το προφίλ εξτρεμιστικών οργανώσεων. Οι νεαροί που εκπαιδεύονται δίπλα στους «Μπαμπάδες των οργανώσεων αυτών» είναι δυο διαφορετικών ομάδων άνθρωποι .Ή είναι αμόρφωτοι μαθημένοι έτσι κι αλλιώς στους νόμους της ζούγκλας ή είναι νεαροί που προέρχονται από κοινωνίες υψηλής κατάρτισης οι οποίοι ως μουσουλμάνοι μετά μεταλλάσσονται ακολουθώντας πιστά τις εντολές της οργάνωσης. Τελευταία όμως την εμφάνισή της έκανε και μια Τρίτη ομάδα νεαρών με απωθημένα που τους δημιουργεί η καθημερινότητα. Το κοινό τους χαρακτηριστικό όμως είναι ότι η προσβολή των Ιερών Συμβόλων ζητάει «αιματοβαμμένη τιμωρία.»
Μισούν τους δημοσιογράφους τους οποίους θεωρούν πιόνια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με συμφέροντα και τους θεωρούν δούρειους ίππους που μέσω αυτών όταν τους συλλαμβάνουν καταφέρνουν να κάνουν γνωστές τις επιθυμίες τους και τα μηνύματά τους στον έξω κόσμο αφού τότε μόνο τους δίνουν τον λόγο γι αυτό προχωρούν και σε τόσες απαγωγές.
Σε πρόσφατη επαφή μας και συνάντηση για καθαρά δημοσιογραφικούς λόγους , με μέλη εξτρεμιστικών οργανώσεων στη Μέση Ανατολή, μας έγινε σαφές ότι τα χτυπήματα που προκαλούν είναι απαντήσεις στην διεθνή τρομοκρατία κυβερνήσεων Ευρωπαϊκών χωρών και στον τρόπο με τον οποίο η Αμερική χειρίζεται τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Το ίδιο μας είχαν πει σε συνεντεύξεις τους στο παρελθόν ηγέτες και επιχειρησιακά μέλη οργανώσεων αυτών . Κάποιοι από αυτούς σήμερα έχουν δολοφονηθεί και κάποιοι συνεχίζουν ακάθεκτοι την πολιτική τους που προκαλεί τον τρόμο .